Pedagoogid hakkavad suuremat töötasu saama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga raekojas istungeid pidav linnavolikogu tegi täna ka otsuse, mis paljude pedagoogide meele rõõmsamaks tegema peaks.
Valga raekojas istungeid pidav linnavolikogu tegi täna ka otsuse, mis paljude pedagoogide meele rõõmsamaks tegema peaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavolikogu kinnitas täna, 29. jaanuaril ühehäälselt linna eelarvest tasustatavate pedagoogide töötasu alammäära 15protsendilise tõusu võrreldes 2015. aastaga. Töötasu tõstetakse tagasiulatuvalt 1. jaanuarist 2016.

Valga linnavolikogu kinnitas eile ühehäälselt linna eelarvest tasustatavate pedagoogide töötasu alammäära 15protsendilise tõusu võrreldes 2015. aastaga. Töötasu tõstetakse tagasiulatuvalt 1. jaanuarist 2016.

«2016. aasta linna eelarves on sellega arvestatud, et kohalikust eelarvest tasustatud  kõrgharidusega pedagoogi töötasu alammäär on 2016. aastal 850 eurot kuus. Võrdluseks: 2015. aastal oli see 740 ja 2014. aastal 710 eurot kuus,» sõnas volikogus ettekandega esinenud Valga aselinnapea Lauri Drubinš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles