Tiitlid jagunesid nelja kooli vahel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punaste vestidega Valga põhikooli tüdrukud pidasid Tõrva neidudega maha tulise korvpallilahingu, millest lõpuks ka võitjatena väljusid.
Punaste vestidega Valga põhikooli tüdrukud pidasid Tõrva neidudega maha tulise korvpallilahingu, millest lõpuks ka võitjatena väljusid. Foto: Rein Säinas

Neljapäeval selgusid Valga spordihallis Valgamaa koolide meistrid 3 x 3 korvpallis 4.–5. ja 6.–7. klasside poiste ja tüdrukute arvestuses. Tiitli nimel oli võistlemas 19 võistkonda neljast koolist.

4.–5. klasside tüdrukute arvestuses asusid meistritiitli nimel võitlema kolm võistkonda. Esmalt mängiti omavahel läbi ning seejärel juba kohamängud.

Kui algselt pidi Valga põhikooli esindus vastu võtma hävitavad kaotused nii Otepää kui Tõrva gümnaasiumi võistkondadelt, siis kohamängudel näitasid Valga tüdrukud väga südikat mängu ning võtsid kindla esikoha. Teise kohaga pidi leppima Tõrva gümnaasium ning Otepää gümnaasium jäi kolmandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles