Valgamaa abiturientidele mängis S.E.K.S

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata sellele, et tänavusel kevadpeol osales vaid pisut üle veerandi kõigist maakonna abiturientidest, ei lasknud noored end sellest segada. Kohal olid Tõrva, Valga ja Otepää gümnasistid ning Tsirguliina keskkooli lõpetajad.
Vaatamata sellele, et tänavusel kevadpeol osales vaid pisut üle veerandi kõigist maakonna abiturientidest, ei lasknud noored end sellest segada. Kohal olid Tõrva, Valga ja Otepää gümnasistid ning Tsirguliina keskkooli lõpetajad. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Reedel tähistasid Valgamaa abituriendid Tõrva kirik-kammersaalis kevadpeoga oma koolitee peatset lõppu ning võtsid enne eksamiperioodi aja maha.

Pidu juhtisid kohalikud abituriendid. Nii olid peo peremees ja perenaine Tõrva gümnaasiumi 12. klassi lõpetajad Hardo Adamson ja Kadriann Kalamees. Kuigi kevadpeole oli registeerinud vaid pisut üle veerandi kõikidest maakonna koolilõpetajatest, oli õhtu täidetud tantsu ja lauluga.

Kõigist maakonna koolidest olid peol esindatud Tõrva, Valga, Otepää gümnaasiumi ja Tsirguliina keskkooli lõpuklasside õpilased, keda julgustasid kõnedega tulevikku vaatama Valga maavanem Margus Lepik, Tõrva volikogu esimees Kalle Vister ja Tõrva gümnaasiumi direktor Ivar Hanvere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles