Galerii: Tõrva alistas karikavõistluste avaringis Võru

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul pakkusid Tõrva JK pallurid Valgas, Kungla tänava kunstmuruväljakul toimunud väikeste karikavõistluste 1/64 finaalis põnevat pallilahingut. Võru alistati penaltitega 3:1.

Kohtumise avavärava lõid Võru pallurid, kuid juba paari minuti pärast viigistasid Tõrva mehed seisu ning tulemusega 1:1 esimene poolaeg ka lõpetati. Teisel poolajal otsisid mõlemad meeskonnad võimalusi värava löömiseks ning esimesena leidsid võimaluse pall vastaste väravavahi selja taha toimetada Tõrva pallurid. Võru meestele aga selline seis sugugi ei istunud ning vähem kui viie minuti pärast leidis ka Tõrva puurilukk palli oma väravavõrgust. Tulemusega 2:2 ka normaalaeg lõpetati.

Lisaajal ei suutnud mõlemad meeskonnad oma võimalusi ära kasutada, kuigi võimalusi selleks loodi mõlemalt poolt. Peale lisaaja lõppu asuti penalte lööma ning siin näitas külma närvi ning kindlat tahet Tõrva JK väravavaht Rain Blauberg, kelle selja taha ainult üks pall maandus. Tulemusega 3:1 said võidu Tõrva pallurid ning liikusid nüüd edasi järgmisesse ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles