GALERII: Naisrühm Sõsarad tähistas juubelit

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval tähistas Valga kultuuri- ja huvialakeskuses oma kolmekümnendat tegutsemisaastat naisrühm Sõsarad, kes tantsivad endiselt sära silmis.

Tähtpäeva puhul oli sõsaratele õnne soovima tulnud mitmed tantsukollektiivid nagu sega- kui ka naisrühm Pilleriin, segarühm Rukkilill ja endiselt väga hea puusanõksuga Karikakar. Oma tänusõnad ütlesid veel Valga linnapea Kalev Härk, Rahvakultuuri Keskuse rahvakultuurispetsialist Valga maakonnas Eha Mandel ning Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Ülle Juht.

Peale põgusat tagasivaadet kolmekümnele tegutsemisaastale läbi tantsude oli kord külalisesinejate käes- tantsunumbritega esinesid nii Rukkilill kui ka naisrühm Pilleriin ning Karikakar. Üllatuslikult võttis tantsu isegi üles segakoor Rõõm koos kapell Supstiga. Pilleriini segarühma mehed palusid aga Sõsarad tantsima ning tantsu käigus selgitati välja väledamate jalgadega naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles