Endine spordireporter levitab golfipisikut

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer
Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

Pühapäeval, 17. aprillil leiab kõigil Eesti golfiväljakutel aset põnev golfipäev, mille käigus tutvustatakse huvilistele seda toredat mängu. Kella 11st on avatud kõik Eesti golfiväljakud, sealhulgas Otepää Golfi omad.

Kavas on golfiteooria ABC tutvustamine, siis proovitakse harjutusväljakutel kätt ja järgneb demotund päris väljakul. Kogu üritus on tasuta. Samasugune üritus on veel kavas ka 1. mail ja 5. juunil. Registreeruda saab internetilehel golf.ee või klubides.

Eesti Golfi Liidu president, kauaaegne ETV sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer on lubanud tõsta golfi Eesti populaarseimate spordialade hulka ja lähiaastatel on kavas tõsta aktiivsete golfarite arv praeguselt kolmelt tuhandelt viie tuhande mängijani, viia meie parimad maailma tippude ridadesse ja saata meie koondis mängima Tokyo suveolümpiamängudele.

Copy
Tagasi üles