Liiklustalgud on täies hoos

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva hommikust reede hommikuni toimuvad üle Eesti liiklustalgud, kus politseinikud jälgivad piirkiirusest kinni pidamist inimeste soovitud kohtades.

Kuigi piirkiiruse jälgimine kuulub politsei igapäevaste ülesannete hulka, võetakse talgute käigus ette need piirkonnad, mida inimesed ise on välja pakkunud. Liiklustalgute ettevalmistusena kogus politsei nädala jooksul kaardirakenduse kaudu ettepanekuid kohtadest, kus on probleeme kiiruseületajatega.

Probleemsete kohtadena märkisid inimesed liiklustalgu kaardile nii asulasiseseid kui  -väliseid paiku, jalakäijaterohkeid bussipeatusi ja õuealasid ning maanteelõike, kus piirkiirusest kinni ei peeta. Valgamaalt laekus talgute tarbeks 11 ettepanekut ja tähelepanekut.

Valgamaalane käis politseinike tööd talgute ajal jälgimas Tõlliste vallas Soorus ning Valga linnas J. Kuperjanovi ja Lõuna tänaval. Kahe tunni jooksul nendes piirkondades piirkiiruse ületamisi ei fikseeritud.

Piirkiirusest kinnipidamisele keskendub ka 25. aprillil algav maanteeameti kampaania »Ole inimene! Jälgi piirkiirust.".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles