Puka volikogu esimees jäi ametisse

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka vallavolikogu istung, mille päevakorras olid nii volikogu esimehe umbusaldamine kui ka vallavanema valimine.
Puka vallavolikogu istung, mille päevakorras olid nii volikogu esimehe umbusaldamine kui ka vallavanema valimine. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänasel Puka volikogu istungil tuli muuhulgas hääletamisele vallavolikogu esimehe Aleksander Sven Esse vastu esitatud umbusaldus.

Eelmisel, 28. märtsi istungil esitasid umbusalduse Esse vastu volikogu liikmed Heikki Kadaja, Helgi Pung, Agris Possul, Anu Uint ja Kalle Põldmägi. Tänasel istungil oli umbusaldamise hetkeks kohal vaid kolm liiget, kuna eelneva päevakorrapunkti juures otsustas endine vallavanem Kadaja istungilt ootamatult lahkuda, tuueks põhjuseks enese mõnitamist volikogu esimehe poolt.

Lahkudes jättis Kadaja volikogu lauale väidetavalt üle 200 valla elaniku allkirja kandva avalduse, mis toetavat Esse vastast umbusaldust. Hääletustulemusega kolm umbusalduse poolt ja viis vastu, jätkas Esse siiski volikogu esimehena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles