Klubid avavad uksed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf. Pilt on illustreeriv
Golf. Pilt on illustreeriv Foto: Viktor Burkivski

Esimene üle-eestiline avatud golfipäev 17. aprillil tõestas, et huvi selle põneva mängu vastu on suur ja neile, kes sel vihmasel jürikuu päeval golfimurule ei jõudnud, avaneb uus võimalus kevadpühal, 1. mail. Siis on taas avatud kõik Eesti golfiväljakud, kohale oodatakse kõiki huvilisi ja kogu tutvustus on täiesti tasuta. Nagu esimeselgi korral, on kavas golfiteooria ABC ja ajaloo tutvustamine, siis proovitakse harjutusväljakutel kätt ja järgneb demotund päris väljakul. Samasugune üritus on veel kavas ka 5. juunil.

17. aprillil Niitväljal käinud Anne Vaabel oli esimest korda golfi uudistamas. «Olin juba eelnevalt positiivselt meelestatud, aga selgus, et golf on veelgi toredam, kui ma ette kujutasin,» ütles ta. «Mulle meeldib aktiivne tegevus värskes õhus, seltskond, mänguilu, loodus ja et see on stiilne ala.»
 
Robert Jäger seevastu tunnistas golfipäeval, et suhtus golfi väikese skeptilisusega, kuid tal läks üllatavalt hästi ja viimaseks korraks see kindlasti ei jää. «Golf on nagu tervislik narkootikum,» arvas Robert. Niitvälja tasuta golfipäevale sattus ta sõprade initsiatiivil.
 
Jane Hämarik tunnistas pärast esimest golfipäeva, et tema golfikogemused piirdusid sõprade taga väljakul lonkimisega, golfitunne oli küll tekkinud, aga mänguni jõudmises edu seni polnud. Kuigi daam nentis, et mäng alguses tal eriti välja ei tulnud, oli tasuta golfipäev tema arvates suurepärane sissejuhatus. «Vaadake mu nägu,» soovitas ta oma esmamuljeid naerunäost otsida.
 
Kevadpühal ootavad külalisi kõik Eesti golfiväljakud, sealhulgas Otepäää Golf. Lisaks Niitvälja Golf, Estonian Golf & Country Club Jõelähtmel, Suuresta Golf, White Beach Golf Valgerannas, Haapsalu Golf, Saare Golf Saaremaal, Pärnu Bay Golf Links Tahkurannas ja Ojasaare Golf Lääne-Virumaal.
 
Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer on lubanud tõsta golfi Eesti populaarseimate spordialade hulka ja lähiaastatel on kavas tõsta aktiivsete golfarite arv praeguselt kolmelt tuhandelt viie tuhande mängijani, viia meie parimad maailma tippude ridadesse ja saata meie koondis mängima Tokyo suveolümpiamängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles