Lõuna-Eesti naislõvid kohtusid Tõrvas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dendroparki isutasid Marid koos külalistega oma klubi puu – pihlaka, mis jääb tähistama ühtlasi ka Tõrva Mari klubi viie aasta juubelit
Dendroparki isutasid Marid koos külalistega oma klubi puu – pihlaka, mis jääb tähistama ühtlasi ka Tõrva Mari klubi viie aasta juubelit Foto: Ülav Neumann

Kenal kevadisel pühapäeval, 1. mail kohtusid Tõrvas Tartu Toome, Põlva Gloria ja Tõrva Mari lions- (eesti keeles lõvid) klubide naised. Kohtumisel oli siiski esindatud ka tugevam pool: Eesti piirkonna teine asekuberner Ragnar Lõivukene, kes tõi tervitusi piirkonna juhatuselt, andis teada LC Tõrva Mari 1. asepresident Külli Lääts.

Mõnusas õhkkonnas tutvusid naised omavahel ja huviga kuulati presidentide ettekandeid klubide tegemistest ja korraldatud üritustest. Ühiselt arutati koostööplaane ja jagati klubide kogemusi, kuidas head teha.

Tõrva Marid tutvustasid külalistele matkates Tõrvat kui kodulinna järvede keskel. Dendroparki isutasid Marid koos külalistega oma klubi puu – pihlaka, mis jääb tähistama ühtlasi ka Tõrva Mari klubi viie aasta juubelit, mis saabub tänavu sügisel.

Kohtumiselt jäid kõlama mõtted, et üritus oli igati vahva ja väärib kordamist, seda siis juba Põlvas ja Tartus.

Lisaks Tõrva Maridele, kus on liikmed ainult naised, tegutseb Valgamaal veel kolm lions-klubi: Otepääl, Valgas ja Tõrvas (meesteklubi).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles