Valgamaa neiu tuli Hispaaniast kõrge kohaga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete-Lisette Gulbis
Grete-Lisette Gulbis Foto: Erakogu

Hispaanias Barcelonas toimusid 6.–8. mail rühmvõimlemise 4. MK-etapp juuniorklassile ja meistriklassile. Eestit sõitsid esindama kaks meistriklassi rühma: võimlemisklubi Rütmika Perfetto ja võimlemisklubi Janika Tallinn ning neli juuniorklassi rühma: Rütmika Perfetto Junior ning võimlemisklubist Janika Diamonds, Rosett ja Janika Tallinn, saab teada Helme valla kodulehelt.

Juuniorklassis asus võistlustulle 21 rühma maailma paremikust. Finaali pääses 10 tugevamat rühma: Eestist Diamonds ja Perfetto Junior.

Kokkuvõttes võitis Venemaa rühm Victoria, parim Eesti rühm oli Diamonds 5. kohaga. Perfetto Junior, kuhu kuulub ka Helme valla tüdruk Grete-Lisette Gulbis, saavutas finaalis tubli 7. koha. Võimlemisklubi Janika Rosett, kuhu kuulun ka Tõrva neiu Rose-Marie Riitsalu, pidi seekord leppima 13. kohaga, kuna finaali lubatakse igast riigist maksimaalselt kaks rühma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles