Seikluspark päästab Tarzani valla nii suures kui väikeses

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarzani seikluspargis saab oma julguse ja osavuse proovile panna nii laps kui ka täiskasvanu. Elamushetki pakub puude latvades turnimine ning trossidel laskumine.
Tarzani seikluspargis saab oma julguse ja osavuse proovile panna nii laps kui ka täiskasvanu. Elamushetki pakub puude latvades turnimine ning trossidel laskumine. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otse Gauja jõe kaldal Sigulda külje all asub Tarzani seikluspark, mis pakub põnevust igas vanuses külastajatele. Seal on eri raskusega seiklusrajad ja palju võimalusi toredasti aega veeta.

Park koosneb kuuest takistusrajast ning enam kui sajast puude otsa paigutatud takistusest, mis asuvad kuni 20 meetri kõrgusel. Seiklused ootavad ees rohelisel ja sinisel rajal, kus takistused tõstetud kuni kuue meetri kõrgusele. Sinise raja lõpus ootab trossisõit lillepotile.

Kuni kümne meetri kõrgusel punasel rajal ootavad aga ees «nastik» ja «lumelaud», kus tarvis juba tõsiselt head koordinatsiooni. Julget pealehakkamist nõuab ka Tarzani-köiega võrku hüppamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles