Kahe riigi võistlejad andsid malenditele valu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maleturniiri parimad: Guntars Bondars (vasakult), Heikki Ots, Tõnu Rauk, Georgi Orlov, Boris Zaitsev, Teet Raudsepp, Kerttu-Lisete Parik, Monika Linroos ja Tiina Põlendik.
Maleturniiri parimad: Guntars Bondars (vasakult), Heikki Ots, Tõnu Rauk, Georgi Orlov, Boris Zaitsev, Teet Raudsepp, Kerttu-Lisete Parik, Monika Linroos ja Tiina Põlendik. Foto: Rein Leppik

Kolmepäevasel Tõrva–Helme 15. maleturniiril andsid malenditele tuld võistlejad nii Eestist kui Lätist, selgus ka maakonna meister.

Kohale tuli 25 võistlejat, neist kuus Lätist. Peakorraldaja Rein Leppik tunnistas, et ootas veidi rohkemat osavõttu. «Kuid arvestades seda, et eelkõige noortel on praegusel perioodil palju üritusi, näiteks oli mõnigi neist seotud maakonna tantsupeoga, võib rahule jääda.»

Mängiti seitse vooru mõtlemisajaga 1,5 tundi partii lõpuni ja kõikides voorudes. Partiile üle 60minutilise hilinemise korral määrati hilinenud mängijale kaotus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles