Otepää vallajuhid astusid Reformierakonda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Laul
Kalev Laul Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reformierakonnaga liitusid Otepää vallavolikogu esimees Kuldar Veere ja vallavanem Kalev Laul, andis teada Reformierakonna Valgamaa arendusjuht Harry Mägi. Erakonna liikmeks võeti nad teisipäevasel Otepää piirkonna juhatuse koosolekul.

Veere sõnul on tema Reformierakonnaga liitumise põhjused maailmavaatelised. Samuti on otsuse taga arusaam, et erakonna liikmena saab veel paremini panustada kodukoha arendamisesse.

«Tean, et Otepää piirkonna stabiilsuse võti peitub siinse erakonna piirkonna tugevuses, avatud ja demokraatlikus organisatsioonis. Erakonnas olles saan ise kaasa lüüa kohaliku piirkonnaorganisatsiooni edendamisel. Samuti loodan Reformierakonna liikmena olla lähemal neil otsustusprotsessidel, mis otseselt puudutavad Otepääd, et parimal moel esindada kohalike elanike huve,» ütles Veere.

Kalev Lauli sõnul on tal varasemast ajast Reformierakonnaga väga hea ja sisukas koostöö olnud ning liitumine erakonnaga on selle loomulik jätk. Otepää vallavanemaks valiti Laul 2014. aastal vallavolikogu Reformierakonna liikmete toetusel.

Varasemalt on Laul kandideerinud kohalike omavalitsuste valimistel Valgas Reformierakonna nimekirjas, olnud Valga linnavolikogu liige ja juhtinud fraktsiooni tööd. Aastatel 2007–2009 oli Laul Valga aselinnapea.

Harry Mägi kinnitas Valgamaalasele, et tänahommikuse seisuga oli erakonna Otepää piirkonnas 39 liiget. «Kokku on Reformierakonnal maakonnas liikmeid 400 ringis, tänavu on uusi liikmeid lisandunud ligemale kümme.»

Copy
Tagasi üles