Moto­huvilised kogunevad Otepääle

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homsest pühapäevani leiab Otepääl aset traditsiooniline rahvusvaheline motohuviliste kokkutulek Otepää Tour. Laupäeval saab keskväljakul vaadata motoparaadi ja Eesti parima naismotosportlase Keity Meieri show’d.

Korraldaja Argo Raid Otepää motoklubist sõnas, et Otepää Tour saab teoks juba 26. korda ning külalisi on oodata ligikaudu 200–300. Lisaks Eestile tuleb tsiklimehi ka Soomest, Rootsist ja Saksamaalt. Motohuviliste peatuspaik on traditsiooniliselt Annimatsi kämping, kus õhtul on kontserdid ja mängud.

Laupäevane paraadsõit saab alguse südapäeval Annimatsi kämpingust, tund hiljem jõutakse Otepää keskväljakule. «Väljakule seatakse üles takistussõidu rajad, kus show toimub. Kavas on veel aeglussõiduvõistlused ning pealtvaatajad saavad valida ilusaimat tsiklit,» selgitas Raid. «Ilusaima tsikli valimine on tasuline, valimisest saadud raha läheb noortekeskuse toetuseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles