Veokijuht jäi sõidukisse lõksu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallur. Foto on illustratiivne
Kallur. Foto on illustratiivne Foto: EEVA KAUN/POSTIMEES

Häirekeskus sai 15. juunil kell 11.15 teate, et Valgamaal Otepää vallas Pilkuse külas vajus veoauto kallutamisel külili ja juht ei saa sõidukist välja.

Päästjad aitasid ülespoole jäänud ukse kaudu mehe välja ja andsid ta üle kiirabile. Ühtlasi kõrvaldati lekke- ja süttimisoht.

Juhtunust teavitati ka politseid. Pressiesindaja Maria Gonjak täpsustas, et õnnetus juhtus kergliiklustee ehituse käigus Otepää vallas Pilkuse külas.

"Seal vajus killustiku mahakallamisel kallakul ümber veok DAF. Sõidukis olnud 52aastane mees aidati sellest välja ja toimetati tervisekeskusesse kontrolli. Tegu on tööõnnetusega ja töid teostav ettevõte teavitas juhtumist tööinspektsiooni," ütles Gonjak.

Tööinspektsiooni teabeosakonna juhataja Kristel Plangi kinnitas reede hommikul, et eelpool nimetatud tööõnnetuse kohta ei ole tööinspektsioonile infot laekunud. "Tööõnnetuse korral on tööandja kohustatud läbi viima uurimise hiljemalt kümne tööpäeva jooksul õnnetuse toimumise päevast ning esitama raporti tööinspektsioonile."

Palngi sõnul on Valgamaal tänavu juhtunud 29 tööõnnetust, millest 21 on kvalifitseerunud kergeks ja 8 raskeks tööõnnetuseks.

Copy
Tagasi üles