Palupera kooli väitlejad käisid presidendi vastuvõtul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves võõrustas Kadrioru roosiaias parimaid kooliõpilastest väitlejaid. Vastuvõtul osalesid ka Palupera põhikooli õpilased Karel Objartel (tagareas vasakul), Andre Lõhmus, Ave Riivik ja õpetaja Kairit Leesalu.
President Toomas Hendrik Ilves võõrustas Kadrioru roosiaias parimaid kooliõpilastest väitlejaid. Vastuvõtul osalesid ka Palupera põhikooli õpilased Karel Objartel (tagareas vasakul), Andre Lõhmus, Ave Riivik ja õpetaja Kairit Leesalu. Foto: Erakogu

Kolm vabariiklikul väitlusturniiril osalenud Palupera põhikooli kuldsuud said kutse presidendi vastuvõtule Kadrioru roosiaias, kus turniir pidulikult lõpetati.

Kui Palupera kooli oli saabunud presidendi kantseleilt üleskutse 8.–12. klasside õpilastele osaleda väitlusturniiril, tuli õpetaja Kairit Leesalu ettepanekuga 9. klassi õpilaste ette.

«Otsustasime osa võtta ja veebruari keskel hakkasime välja selgitama, kes meie hulgast võiks seda teha,» rääkis äsja Palupera kooli 9. klassi lõpetanud Ave Riivik, kes oli üks väitlusmeeskonna liikmetest Andre Lõhmuse ja Karel Objarteli kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles