Kergejõustiklased tõid koju 17 medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcella Liiv. Foto on illustratiivne.
Marcella Liiv. Foto on illustratiivne. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Eesti juunioride, noorsoo, A-, B- ning C-klassi kergejõustiku meistrivõistlustel olid taas hoos Valgamaa noorsportlased, kes hulga medaleid koju tõid.

Teisipäeval naasid maakonna noored Karksi-Nuiast C-klassi kergejõustiku meistrivõistlustelt kolme medaliga. Tüdrukutest saavutas Violetta Pohlasalu klubist Viraaž kettaheites 25,07ga kolmanda koha. Neljandaks tuli klubikaaslane Brit Marii Veri, kelle ketas lendas 24,25 meetrit. Esikümnesse mahtus Pohlasalu ka odaviskes, kus ta saavutas viienda koha, Veri sai aga vasaraheites 40,32ga kolmanda ja kuulitõukes neljanda koha.

Väledaid jalgu näitas tüdrukute arvestuses Carmen Rääk klubist Maret-Sport. 800 meetri jooksu tulemus 2.36,9 minutit andis kolmanda koha. Kolmanda koha saavutas ka Dan Šemeljov, heites ketast 30,52 meetrit. Noormehe teiseks paremaks tulemuseks jäi 200 meetri jooksu kümnes koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles