Tõrvakad viskasid end Eesti meistriks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru staadionil visatud 84.06 meetrit tõi Tanel Laanmäele tema kolmanda Eesti meistritiitli odaviskes.
Kadrioru staadionil visatud 84.06 meetrit tõi Tanel Laanmäele tema kolmanda Eesti meistritiitli odaviskes. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tallinnas Kadrioru staadionil aset leidnud kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel näitasid Valgamaa sportlased, milleks nad võimelised on. Kokku võideti kaks kuldset ja kaks hõbedast medalit.

Üks kõige oodatumatest aladest nädalavahetusel peetud võistlustel oli meeste odavise, kus omavahel asusid medalikohti välja selgitama Euroopa meistrivõistlustel neljanda koha saanud Risto Mätas ning Tõrva odamehed Tanel Laanmäe ja Magnus Kirt.

Võistlus ise algas rahulikus tempos ning esimesena suutis oma kolmandal katsel oda üle 80 meetri lennutada  Magnus Kirt, saades kirja 80,48 meetrit. Rohkemaks seekord Kirdil jaksu ei olnud ning lõppkokkuvõttes saavutas ta meistrivõistlustel teise koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles