Tõrva krossitriatlon tähistab väikest juubelit

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB 17. Tartu Rattamaraton, esiplaanil Allan Oras.
SEB 17. Tartu Rattamaraton, esiplaanil Allan Oras. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sarja «Meie liigume» viies Tõrva krossitriatlon leiab aset 4. augusti õhtul ning selle käigus selguvad muu hulgas Eesti ja Mulgimaa meistrid maastikurattatriatlonis.

Võistluskeskus on avatud Tõrva gümnaasiumi pargis alates kella 16st. Kell 18.30 antakse esimene start lastele, kes ujuvad Vanamõisa järves 150 meetrit, sõidavad maastikurattaga neli kilomeetrit ning jooksevad ühe kilomeetri. Tund hiljem algab põhivõistlus, kus tuleb ujuda 500 meetrit, sõita rattaga maastikul 10 kilomeetrit ning joosta 3,75 kilomeetrit. Õhtul on võistluse lõpetamine ja osalejate auhindamine. 

Kokku on võistlusel 12 võistlusklassi ning arvestus käib eraldi meestele ja naistele.

Eelregistreerimine on avatud sportos.eu keskkonnas. Eelregistreerunutele on muu hulgas ettenähtud nimeline ratta- ja rinnanumber. 

Tõrva krossitriatloni peakorraldajad on Eesti Multispordi Liit ja Mulgimaa spordiklubi koostöös spordiklubiga Meie Liigume ja Tõrva spordiseltsiga. Võistluse läbiviimist toetavad Tõrva linnavalitsus, Valgamaa Spordiliit, Eesti Kultuurkapital ja eraettevõtted. 

Esimene Tõrva krossitriatlon leidis aset 18. augustil 2012. aastal ning sellest võttis osa kokku üle 200 osaleja. Toonase põhivõistluse võitjaks osutus maastikurattakrossi Euroopa meister Allan Oras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles