Valga linna on kerkimas uus ekstreemspordibaas

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pool elu ekstreemspordiga tegelenud Lauri Lomp ütles praeguses umbses ja niiskes rulapargis seistes, et uues kohas on ruumi ligikaudu sama palju kui Piiri tänava 600ruutmeetrises hoones, kuid tingimused on oluliselt paremad.
Pool elu ekstreemspordiga tegelenud Lauri Lomp ütles praeguses umbses ja niiskes rulapargis seistes, et uues kohas on ruumi ligikaudu sama palju kui Piiri tänava 600ruutmeetrises hoones, kuid tingimused on oluliselt paremad. Foto: Paul Poderat / Valgamaalane

Valga linn koostöös noorte huvilistega on linna äärde loomas uut ekstreemspordihalli.

Sellest loodetakse kohalikule ekstreemspordile uut hingamist, kuna praegune rulapark Piiri tänavas on nüüdseks pea kasutuskõlbmatuseni vananenud.

Valga aselinnapea Lauri Drubinš ütles, et vana, aadressil Piiri 16 asuv ekstreemspordihall ei vasta enam nõudmistele. «Eelmine park on üle kümne aasta vana, väsinud ja omadega õhtul,» ütles Drubinš. Arutuse all oli ka selle remontimine, aga et tegu oli rendipinnaga ja kütteta hoonega, ei pidanud Drubinš seda otstarbekaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles