Reisil Namiibiasse kohtasid Valgamaa naised nii krokodille kui pärismaalasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Himbad määrivad end terve elu punase saviga ning väidetavalt ei pese naised ennast kunagi. Juuksed on samuti punase saviga pulkadeks või patsideks seatud.
Himbad määrivad end terve elu punase saviga ning väidetavalt ei pese naised ennast kunagi. Juuksed on samuti punase saviga pulkadeks või patsideks seatud. Foto: Erakogu

«... Oleme Frankfurdis ja minemas Air Namibia lennukile. Kontrolliti meid kõvasti. Nüüd lend hommikuni ja siis ootab meid loodetavasti auto lennujaamas ning päris kindlasti vasakpoolne liiklus Windhoekis. Monika juhib :) Tervitame! ...»

Sellise sõnumiga tervitas kolmeliikmeline Valgamaa reisiseltskond vahetult enne jaanipäeva sotsiaalmeedia kaudu oma sõpru ja tuttavaid. Teekond Aafrika mandrile Namiibiasse võis alata. Idee maailma teise nurka minekuks sündis lihtsalt. «Küsisin eelmine aasta Monikalt, et läheks kusagile reisile. Pakkusin, et kas Gröönimaale, Islandile või Namiibiasse,» selgitas Hille Tamman reisisihi tagamaid. Pikemalt mõtlemata tuli Monika Rogenbaumilt vastus, et lähme Aafrikasse loomi vaatama.

«Kõik, kes mind tunnevad, teavad, et olen juba ammu tahtnud Aafrikasse minna. Ja kui sellest juttu tuli, siis haarasin kohe võimalusest kinni. Aga kogu reis sai siiski teoks just tänu Hillele,» rääkis Rogenbaum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles