Parim noorvõistleja tuli Lätist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval Valga keskstaadionil peetud Arnold Viidingu mälestusvõistlustel tehti hulk ilusaid tulemusi. Võistluste peaala - kuulitõuke - parim oli Puka noormees Karel Tilga.

Meeste kuulitõukevõistluse ning ühtlasi ka karika võitis Karel Tilga tulemusega 13,05 meetrit. Temast jäi  kõigest kolme sentimeetri kaugusele lätlane Peteris Krauja Valmierast. Ka kolmas koht läks seekord Valmierasse. Tulemusega 12,56 meetrit võitis selle Janis Markevies. Samad mehed hõivasid ka kettaheite võistlusel pjedestaali kohad. Võit kuulus taaskord Karel Tilgale, tulemusega 44,58. Teine koht Janis Markevics 43,85ga ning kolmas koht Peteris Krauja 37,66 meetriga.
 
Meeste odaviskes oli teistest mäekõrguselt üle Ranno Koorep Tartu Ülikooli Akadeemilisest spordiklubist. Tema võidutulemus oli 72.28 meetrit. Teisele kohale viskas ennast Valga noormees Mario Pinka, saades kirja tulemuse 58,20 kolmas koht läks Tõrva Sander Jaanile tulemusega 52,29.

Meesjuuniorite kettaheite võitis igati korraliku tulemusega Läti noormees Olinš Davis, kelle ketas lendas 51,33 meetrini. Ühtlasi oli see Valmierast pärit noormees ka parima tulemuse teinud noorvõistleja.
 
Meesjuuniorite kuulitõuke võitis tulemusega 11,95 meetrit Remy Raheste Sakalast.  Juuniorite odaviske parim selgitati välja kahe võistleja vahel. Võitis Vitalijs Gulš tulemusega 37,27 ning teine oli Ardo Juurikas 33,30ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles