Filmivõtted Valgas lükkuvad veidi edasi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Film «Seltsimees laps» võetakse üles mitmel pool Eestis. Hiljutistel võtetel Muuga mõisakoolis jäid kaamera ette režissöör Moonika Siimets (ees paremal) ja näitleja Juhan Ulfsak.
Film «Seltsimees laps» võetakse üles mitmel pool Eestis. Hiljutistel võtetel Muuga mõisakoolis jäid kaamera ette režissöör Moonika Siimets (ees paremal) ja näitleja Juhan Ulfsak. Foto: Agnes Aus / Virumaa Teataja

Möödunud nädalal algasid uue kodumaise mängufilmi «Seltsimees laps» võtted, mis kestavad järgmise aasta suveni. Osa kaadreid jäädvustatakse septembri keskel Valga raudteejaamas.

Leelo Tungla isiklike mälestustega läbipõimunud raamat ei ole sugugi lasteraamat, see on mõeldud ka täiskasvanutele.

«Mõni laps on sündimisest peale hea ja eeskujulik. Heal ja eeskujulikul lapsel ei vaju kunagi põlvikud lonti, ei tule tutipael lahti, ei teki jutid varvaste vahele ega lähe sandaalid valepidi jalga. Eeskujulik laps ei karda pimedust, äikest, kanakulli, kolhoosi pulli ega mundrimehi.» Nii algab lapsest lähtuv jutustus raamatus «Seltsimees laps», millelt on ka film omale nime saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles