Galerii: Tööd raudteesillal sulgesid ajutiselt rongiliikluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tsirguliina alevik oli täna Tartust Valga suunas liikunud rongi lõpp-peatus, kuna sellest kilomeeter edasi olid alanud tööd raudteesilla taastamiseks.

Rongist astus peatuses maha üle kahekümne inimese, kelle seas võis märgata nii lapsevankriga ema, jalgratturit kui suure koeraga reisivat meesterahvast. Mõnikümmend meetrit rongiperroonilt eemal seisid peatuses Elroni tähistusega asendusbussid, mis reisijad rongipileti ettenäitamisel edasi Valga poole sõidutasid.

Kuigi Elron manitseb jalgrattureid ja koos suuremat kasvu lemmikloomadega reisijaid hooldustööde ajal valima pigem selliseid rongisõite, kus asendusbusse kasutama ei pea, ei tekkinud nähtavasti seekord nendega probleeme. Selle eest tuli tänada kahe asendusbussi olemasolu, millest kumbki pooltühjaks jäi ning nii suukorviga varustatud koera kui ka ratta vabalt ära mahutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles