Väärikad asuvad taas õppima

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärikate ülikooli avaaktus.
Väärikate ülikooli avaaktus. Foto: Hele Heletäht

Valga väärikate ülikool alustab kolmandat hooaega 7. oktoobril Valga muuseumis, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist. Kaks eelmist hooaega on kulgenud edukalt. Eakatele õppijatele on räägitud mitmesugustel teemadel ning käidud õppekäigul Riigikogus ja Tartu Ülikoolis. Huviliste arv on jätkuvalt kasvanud.

«Eakaid õppijaid tuleb uue õppeaasta puhul tervitama linnapea Kalev Härk ning seejärel juhatatakse uus loenguperiood sisse tervisliku toitumise teemaga. Seda käsitleb Tallinna Tehnikaülikooli emeriitprofessor Raivo Vokk.

14. oktoobril esineb Valga muuseumis eakatele politoloog Viljar Veebel. Arutlusele tuleb kaks teemat: Euroopa pagulas- ja migratsioonipoliitika ning Eesti Euroopa Liidu eesistumine,» rääkis Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants, kes on ühtlasi Valga väärikate ülikooli eestvedaja.

Loengutele on oodatud nii endised kui uued õppijad, registreerimine on kohapeal.

Väärikate ülikool alustas tegevust Valga linnavalitsuse initsiatiivil koostöös Tartu Ülikooliga 2015. aasta veebruaris. Õppima oodatakse jätkuvalt valgalasi, kes soovivad uusi teadmisi ja kel on vanust 60 või rohkem.

Valga väärikate ülikooli tegevust organiseerib linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants ning seda rahastatakse linna eelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles