Mõrvas kahtlustatav tunnistas süüd osaliselt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia tänava maja, kust leiti 37aastase naise surnukeha.
Riia tänava maja, kust leiti 37aastase naise surnukeha. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Eile, 19. septembril astus Valga kohtumajas kohtu ette 41aastane mees, kellele Lõuna ringkonnaprokuratuur on esitanud süüdistuse mõrvas ning kehalises väärkohtlemises.

Süüdistuse kohaselt tappis mees eelmise aasta 2. oktoobril Valgas Riia tänaval asuvas kortermajas elukaaslase, 37aastase naise. Menetlusmaterjalidest selgub, et mees ja naine tarvitasid sageli alkoholi. Süüdistuse kohaselt tekkis nende vahel 2. oktoobri öösel sõnavahetus, mille käigus on mees mitmel korral naist rusikaga löönud, seejärel kägistanud ning löönud noaga rindkerre. Naine suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Lisaks on kriminaalasja kohtueelse menetluse käigus tuvastatud, et naine oli ka varem kannatanud mehe vägivaldse käitumise all. Mehele on esitatud süüdistus kahe juhtumi kohta, kui ta on toime pannud kehalise väärkohtlemise naise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles