Ragbikoondis treenis Käärikul

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti ragbikoondis treenis nädalavahetusel Valgamaal Kääriku spordibaasis, et saavutada tippvorm oktoobri alguseks, esimeseks Euroopa rahvaste karika mänguks Ungari koondise vastu. Koondise peatreeneri hinnangul on meeskonna moraal kõrge ja ollakse Ungariga kohtumiseks valmis.

«Kõige olulisem, mida me Kääriku laagris kahe päeva jooksul saavutasime, oli ühtsus, kogu meeskond sai koos kõvasti treenides terviklikum ning kõikide meeste füüsiline vorm ja pallioskused said tublisti kvaliteeti juurde,» sõnas Eesti ragbikoondise peatreener Ray Dickson.

Ta kinnitas, et arvestades mehi, kes said koondise laagrisse kutsutud, ja vaid kahte laagripäeva, sai ta peatreenerina laagrist kätte maksimumi. «Nende kahe päeva jooksul oli mul aega iga mängijaga lähemalt tuttavaks saada ning luua kogu koondisele tugev vaim.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles