Reform kohtas Valgas jõulist vastupanu

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga ettevõtjad, kes oma tegemiste tõttu maanteeameti büroost sõltuvad, avaldasid seisukohti üsna häälekat. Teiste seas tegid seda Ranno Bundsen (vasakul) ja Tõnu Hark.
Valga ettevõtjad, kes oma tegemiste tõttu maanteeameti büroost sõltuvad, avaldasid seisukohti üsna häälekat. Teiste seas tegid seda Ranno Bundsen (vasakul) ja Tõnu Hark. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänane kohtumine maanteeameti esindajatega maavalitsuses kujunes sõjakaks, erilist meelepaha põhjustas sõidueksamitega seonduv muudatus.

Maanteeameti peadirektori Priit Sauki jõuline pealetung ameti reformikava tutvustamisel takerdus peagi ettevõtjate ja omavalitsusjuhtide vastuseisu taha.

Kava ise on järgmine: Valga teenindusbüroo jätkab tegevust, kuid jaanuarist 2017 vähendatud mahus. Säilib ka teooriaeksamite tegemise võimalus. Maavanem Margus Lepik märkis, et loomulikult ei ole maavalitsus rahul lahtiolekuaegade vähenemise ega sõidueksami kadumisega maakonnast, ning lubas, et läbirääkimised nendel teemadel jätkuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles