Transpordifirmat veab eest tegus naine

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla masinaühistu omanik Meeta Sild on ettevõtlusega tegelenud pea paarkümmend aastat ning on arvamusel, et ettevõtja elu pole sugugi meelakkumine. Tööd annab firma neljale kohalikule mehele. Fotol Meeta Sild ja bussijuht Urmas Abolin.
Hargla masinaühistu omanik Meeta Sild on ettevõtlusega tegelenud pea paarkümmend aastat ning on arvamusel, et ettevõtja elu pole sugugi meelakkumine. Tööd annab firma neljale kohalikule mehele. Fotol Meeta Sild ja bussijuht Urmas Abolin. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üle 40 aasta Hargla külas elanud Meeta Sild on ettevõtjana tegutsenud 17 aastat. 1998. aastal asutatud Hargla masinaühistu pakub bussiveoteenust.

«Alustasime kohalike laste veoga kooli ja lasteaeda. 1999. aastal lisandus maakonnaliin Valga–Saru–Valga,  mis praegu sõidab edasi-tagasi kahel korral päevas,» rääkis 71aastane proua, kes ettevõtte ainuomanik on.

Firmal on on kaks bussi, 47- ja 19kohaline, millega pakutakse ka juhuvedu vastavalt tellimustele Eesti piires. Sellest aastast lisandusid teenuste nimekirja veel kaevetööd kopaga ning veoteenus 15tonnise kandevõimega kalluriga. Masinaühistu palgal on neli kohalikku inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles