Raketiehitajad võitsid peaauhinna

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laatresse kerkis lumelinn.
Laatresse kerkis lumelinn. Foto: Erakogu

Laupäeval, 12. veebruaril kerkis Tõlliste valda Laatresse taas lumelinn. Ürituse peakorraldaja, Tõlliste noortevolikogu juhi Raiko Alliku sõnul toimus taoline ettevõtmine teist aastat. Kohal oli tema kinnitusel 50 inimest, mida oli vähem kui esimesel korral. «Ega külma ilma vastu me ei saa,» nentis Allik.

Kuna osales vaid kuus võistkonda, said kõik eritiitli ning auhinna. Peaauhinna võitis Alliku sõnul perekond Taukul, kes osales nime all Rakett.

Kommenteerides valminud taieseid, ütles Allik, et fantaasiat pandi nende puhul kõvasti mängu ja igale objektile võib leida mitu tähendust ning kasutusotstarvet. «Nii üheselt ühtki objekti määratleda ei saa, et tegu oli näiteks laevaga.»

Auhinnaks jagati Alliku kinnitusel valla firmade toodangut: kartuleid, mune, moosi, teed, maitseaineid. Peaauhinna võitjaid said neid rohkem, teised vähem.

Kõigi üritustel viibinute vahel loositi välja 20eurone kinkekaart juuksuri juurde.

Kohal oli ka Kaitseliit, kes pakkus sooja teed ning söögipoolist. Veega toetas aga korraldajaid Karula Vabatahtlik Tuletõrjeselts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles