Tõrva ootab ideid rajatava ujulakompleksi kohta

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu näha eskiisist, eristub rajatav ujulakompleks märgatavalt Tõrva gümnaasiumi ülejäänud hoonestusest. Selle eesmärk on külastajatele näidata, et tegemist pole pelgalt kooliujulaga.
Nagu näha eskiisist, eristub rajatav ujulakompleks märgatavalt Tõrva gümnaasiumi ülejäänud hoonestusest. Selle eesmärk on külastajatele näidata, et tegemist pole pelgalt kooliujulaga. Foto: Boa OÜ

Tõrva vallaks ühinevad omavalitsused saavad 1,2 miljonit eurot ühinemistoetust, millest arvestatav osa  kavas kasutada ujula-õpilaskodu rajamiseks vallakeskusesse.

Helme, Hummuli ja Põdrala valla ning Tõrva linna volikogude juunis vastu võetud ühinemislepingus pandi paika, mida riigilt laekuva toetuse eest ühiselt ette võiks võtta. Peamiste projektidena nähti seal piirkonna kergliiklusvõrgustiku väljaarendamist ning ujulat ja õpilaskodu ühendava spaakompleksi ehitust Tõrva gümnaasiumi juurde.

«Viimastel aastatel on kergliiklusteede ehituse tarbeks tekkinud palju teisi toetusmeetmeid ja ühinemistoetuse eest võiksime katta nende omaosaluse maksumuse. Päris arvestatav rahahulk toetusest oleks aga praegu kehtivate kokkulepete kohaselt ette nähtud ujula rajamiseks,» selgitas Tõrva linnapea Maido Ruusmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles