Suur laienemine tõi aasta ettevõtte tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UPM-Kymmene Otepää AS tegevjuhiks saab ettevõtte senine tehnikajuht Silver Rõõmussaar.
UPM-Kymmene Otepää AS tegevjuhiks saab ettevõtte senine tehnikajuht Silver Rõõmussaar. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa ettevõtlusgalal kuulutati aasta ettevõtteks ja parimaks tootmisettevõtteks UPM-Kymmene Otepää AS, kus viidud lõpule suured laiendamistööd. Firma on loonud ka 40 uut töökohta.

«Kohaliku kogukonna tunnustus on meeldiv ja ettevõttele suur au. See näitab ja kinnitab, et kogu töötajaskond on andnud selleks oma panuse. Märkamine on alati meeldiv ja tuleb tõdeda, et tunnustamise osas läks meil täna väga hästi,» sõnas firma tehnikajuht Silver Rõõmussaar vahetult pärast tunnustuse väljakuulutamist neljapäeval Valgamaa kutseõppekeskuses.

Tehnikajuhi sõnul on tänavu olnud ettevõttes muutuste aasta. «Oleme oluliselt investeerinud tootmismahtudesse, et need kahekordistada ning arvan, et see jääbki seda aastat meenutama,» nentis Rõõmussaar. Uue aasta eesmärk on investeeritud masinad tööle panna ja tootmismaht üles tõsta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles