Valgamaal tervitati kolmandat adventi

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva keskpäeval toimus Valga kultuuri- ja huvialakeskuses 3. advendi kontsert, kus esinesid Valga muusikakooli õpilased, vilistlased ja õpetajad.

Tuledesäras kultuurikeskus täitus suure rahvahulgaga, kes oli kogunenud jõulumeeleolu nautima. Lavakujundus oli talviselt karge ning teadustajad päkapikud Pika ja Päka mõjusid laval ehedatena. Kolmanda advendiküünla süütas Valga muusikakooli direktor Tiia Parmo, kes kõigile ilusat jõuluootust soovis. Kontserdil kõlasid jõulu- ja talveteemalised laulud ning pillilood.

Esinesid Valga muusikakooli laulusolistid, flööditrio, kandleduo, klaveriduo, puhkpilli-, viiuldajate- ja kitarriansamblid, kitarriduo, akordionistid, saksofonistid, ansambel Kvintett Q ning II klassi solfirühm. Ansambel Man Da Riin esitas loo „There Must Be an Angel”. Jaana Obersti juhendatava laulustuudio mudilased tõid kuulajateni jõulurahu, suuremate laste esituses kõlasid lood jõuludest ja talvest. Laval liikusid ka päkapikud, kes esinejaid maiustustega tänasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles