Uut direktorit kurvastab koolihoonete vilets seis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolteist kuud Puka keskkoolis direktoriametis olnud Margot Keres on uuendusmeelne ning leiab, et nüüdisaegne õpetaja peab olema lapsele teekaaslane ja suunanäitaja.
Poolteist kuud Puka keskkoolis direktoriametis olnud Margot Keres on uuendusmeelne ning leiab, et nüüdisaegne õpetaja peab olema lapsele teekaaslane ja suunanäitaja. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka keskkooli on veidi enam kui kuu aega juhtinud Margot Keres, kes varem töötanud Otepää gümnaasiumis õpetaja, õppealajuhataja ja direktori kohusetäitjana. Uus koolijuht tõdeb, et koolil on personalipoolega lood head, kuid hoonete seis on vilets.

Millised on esmamuljed uuest töökohast?

«Ma ei olnud varem käinud ei Puka alevikus ega Puka koolis. Kohe esimesel tööpäeval öeldi mulle, et tuleb ära teha järgmise aasta eelarve. Küsimusele «millal?» vastati, et tegelikult juba eile. Hakkasin siis kiiresti pusima. Õnneks on koolis töötav struktuur olemas: koolil on tubli õppealajuhataja, õpetajate ametikohad on täidetud ja hästi on organiseeritud majanduspool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles