Valga võimuliit vangub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga raekojas istungeid pidav linnavolikogu tegi täna ka otsuse, mis paljude pedagoogide meele rõõmsamaks tegema peaks.
Valga raekojas istungeid pidav linnavolikogu tegi täna ka otsuse, mis paljude pedagoogide meele rõõmsamaks tegema peaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedesel Valga linnavolikogu istungil esitas Keskerakonna fraktsioon umbusaldusavalduse linnavalitsuse vastu.

«Esiteks, linnavalitsuse liikmete vahel puudub avatud ja linna arengut soodustav võrdväärne koostöö. Teiseks, aselinnapea Enno Kase 24. veebruaril vabariigi aastapäeva puhul peetud avalik kõne oli koalitsioonipartnereid halvustav ja kompromiteeriv,» seisab avalduses.

Reformierakonna Valga maakonnaorganisatsiooni esimehe Valter Malmi sõnul sai käärimine võimuliidus alguse jaanuaris.

Enno Kase kutsus 24. veebruaril peetud perepäeval toetama neid, kes suutnud majanduse kriisist välja viia, mitte aga neid, kes vaid rikkust ümber jaotada soovivad. Samuti soovitas ta hoiduda tühjadest lubadustest, mida jagavad mehed, kes kannavad punast lipsu.

«Ma ei nimetanud ühtegi erakonda ega nime. Kes tahtis, võis välja lugeda, mida peetakse silmas, aga ma ei saa aru, kuidas võis see kedagi solvata. Kutsusin üles valima eestimeelseid jõude, mitte neid, kes üritavad võõra rahaga võimule saada,» ütles Kase ise.

Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles