Korvpalliklubi sai linnalt kopsaka toetuse (1)

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepingupooli esindasid Valga linnapea Kalev Härk (vasakult) ja korvpalliklubi president Margus Lepik.
Lepingupooli esindasid Valga linnapea Kalev Härk (vasakult) ja korvpalliklubi president Margus Lepik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maailma üks erakordsemaid korvpalliklubisid BC Valga-Valka / Maks & Moorits mängib nii Eesti kui Läti liigas. Teisipäeval sai allkirja leping, millega linn toetab sel hooajal klubi 33 000 euroga

Valga korvpalliklubi loodi 2006. aastal. Kuigi klubi nimi on aegade jooksul muutunud, on see alati sisaldanud Valga nime. Lätlasi on meeskonnas olnud varemgi, kuid 2015. aastal lisandus klubi nimesse Läti piirilinna Valka nimi, et mängida paralleelselt nii Läti kui Eesti korvpalliliigades.

Valga linnavalitsus ja Valga spordiselts Kalev allkirjastasid spordihallis sponsorlepingu, mille kohaselt eraldas linn raha korvpallimeeskonna tegevuse toetuseks 2016/2017. aasta hooajal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles