Valga kultuurikeskuses saab uudistada kahte omalaadset fotonäitust

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtupoolikul avati Valga kultuuri- ja huvialakeskuse teatrisaali fuajees pidulikult fotonäitus laulvatest ehitistest Eestis. Juba teisipäevast on huvilistel võimalus ovaalsaalis uudistada kolonel Pinka sünniaastapäevale pühendatud fotonäitust.

Näitus «Lee» on pilguheit laulvatele ehitistele Eestis, kuhu on välja pandud Peeter Paasmäe ja Tõnu Nooritsa fotoaparaadiga ning Uku Põllumaa mobiiltelefoniga pildistatud fotod. Sel näitusel on objektideks muusikakoolid ja laululavad-kõlakojad. Pilk on erinev, olenedes nii pilguheitja tegevusalast ja elukäsitlusest, kui ka pilguheitmiseks kasutatud abivahenditest.

Välja on pandud 15 paari fotot, millel ühel on kujutatud erinevate linnade muusikakoolid ja teisel sama linna laululava. Kuna Valgas laululava pole, siis ei ole fotode hulgas ka muusikakooli hoonet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles