Avandi paneb ennast Otepääl proovile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi ja Ain-Alar Juhanson
Märt Avandi ja Ain-Alar Juhanson Foto: Kalmar Kurs / IRONMAN 70.3 Otepää

IRONMAN sarja Otepää poolpikaks triatloniks 5. augustil hakkab teiste seas valmistuma näitleja Märt Avandi.

«Mul on väga hea meel, et lisaks Raivo E. Tammele on ettevalmistustega liitunud Märt Avandi – mõlema ettevalmistuste eeskujul saame aidata kaasa ja näidata, et kõik huvilised võiks valmistuda suveks ja erinevateks triatlonivõistlusteks», ütles treener ja SiS IRONMAN 70.3 Otepää presented by Ferroline Group triatloni peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.

Avandi on teinud kooliajal tublisti kergejõustikku, see taust tuli esile ka tervisekontrollis, ning käib regulaarselt jooksmas. Otepää distantsid, eriti ujumisest ja rattasõidus, on hetkel talle aukartust äratavad, kuid aega treenimiseks suveni jagub.

IRONMAN 70.3 Otepää tähistab 70.3miilist distantsi ehk see on pool täispika triatloni distantsist, kus kokku vaja ujuda 1.9 km, ratast sõita 90 km ja joosta 21.1 km.

Otepää poolpikaks triatloniks 5. augustil on registreerunud juba üle 500 osaleja ligi 30 riigist. Augusti esimene nädalavahetus ja triatlonifestival on kujunemas Eesti kõigi aegade ja lähiregiooni üheks suurimaks triatlonisündmuseks.

Osaleda saab individuaalselt, aga võib ka moodustada võistkonna, kus saab triatloni alad jagada erinevate osalejate vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles