Lavale astuvad esinejad kuuest rahvusest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy korraldab aasta jooksul kaks aruandekontserti: aasta algul ja kevadel. Kontserdid on reeglina väga publikurohked.
Stuudio Joy korraldab aasta jooksul kaks aruandekontserti: aasta algul ja kevadel. Kontserdid on reeglina väga publikurohked. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laulu- ja tantsustuudio Joy avab laupäeval kontserdiga Valga kultuurikeskuses uue aasta hooaja. Kahe tunni jooksul näeb kolme kuuga õpitut, särtsu lisavad külalis­esinejad.

Kontserdiga «Noored valgustavad teed» soovib stuudio eelkõige rõhutada, et lapsed on elu algus ja meie tulevik. «Lapsed ei tunne puudust materiaalsetest väärtustest, vaid vanemate hoolivusest ja tõelistest sõpradest. Nad on tihti siin maailmas üksildased, sest kiire elurütmi tõttu kaotavad vanemad lastega sideme,» põhjendas stuudio juht Marina Jerjomina teemavalikut.

«Kuna laul ja tants on lastele ühine keel, ongi stuudio eesmärk anda kõikidele võimalus end selle kaudu teostada. Kutsume kontserdiga üles senisest rohkem märkama enda ümber toimuvat. Hoolivus ja märkamine algab perest, kandudes sealt väljapoole, suhtumisse ümbritsevatesse inimestesse,» rõhutas Jerjomina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles