Triatleedid asuvad Otepääl võistlema

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talitriatloni osa on ka jalgrattasõit.
Talitriatloni osa on ka jalgrattasõit. Foto: Matugraphy

Otepääl Tehvandi spordikeskuses 28. jaanuaril toimuvatest talitriatloni Euroopa ja Läti meistrivõistlustest võtab osa kokku üle 170 tippsportlase ja harrastaja üle kogu Euroopa. Lisaks individuaalsetele võistlejatele stardib võistlusel neli võistkonda Eestist ja Lätist.

Suurimate koondistega on esindatud Eesti, Venemaa ja Läti. Samuti on tulemas võistlejad Hispaaniast, Itaaliast, Austriast, Saksamaalt, Poolast, Slovakkiast, Rumeeniast, Tšehhist, Suurbritanniast ja Norrast.

Talitriatloni Euroopa ja Läti meistrivõistluste avamine toimub täna, 27. jaanuari õhtul kell 18.30 Tehvandi suusastaadionil. Võistluspäeva avab 28. jaanuaril juuniorite ja paratriatleetide start, kellele järgnevad kell eliidi ja U23 klassides võistlejad. Kell 15 lõpetab võistluse üle 100 osalejaga harrastajate (Age Groups) ja võistkondade start. Võistlused on pealtvaatajatele osalustasuta.

Talitriatloni Euroopa meistrivõistlused toimuvad Eestis kolmandat korda. Spordiklubi Meie Liigume 2016. aastal Otepääl korraldatud võistlus on esitatud nominendiks 2016. aasta Euroopa parima triatlonivõistluse konkursile, mille tulemused selguvad 18. veebruaril Roomas.

Tänavuste talitriatloni Euroopa ja Läti meistrivõistluste peakorraldaja on spordiklubi Meie Liigume koostöös Tehvandi spordikeskusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles