Galerii: Selgusid Palupera valla aasta teod ja tegija

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Nõuni kultuurimajas toimunud tänuüritusel pälvisid aasta teo tunnustuse kultuurimaja renoveerimise eestvedajad ja Eesti parim koolikokk Leelo Reha koos abilistega. Aasta tegijaks sai vallavanem Terje Korss.

Lisaks tunnustusele oli koosviibimine pühendatud vabariigi aastapäevale. Oma kõnes ütles Palupera vallavanem Terje Korss, et muutusi ühiskonnas on kergem ületada koostöös. Nii said peol tunnustuse osaliseks ka just meeskonnad. Samuti puudutas vallavanem haldusreformi teemat. "Palupera vald tähistab loetud kuude pärast oma 25.aastapäeva ja veidi hiljem oma ajaloo lõpupäeva. Saavad ajalooks meie traditsioonid senisel kujul, meie vapp ja lipp, kuid meie inimesed olid-on ja jäävad, jäävad edasi tegema oma tegusid ja ma ei kahtlegi, et nad väärivad taas märkamist!"

Aasta teo 2016 esimene laureaat oli Nõuni kultuurimaja renoveerimine koos välisvalgustusega. Selle eest said meened kõigepealt õde ja vend Marju ja Aivo Saar, kes loovutasid kultuurimaja renoveerimise jaoks vallale tüki oma maast. "Kultuurimaja taga, et saada parim tulemus, tuli välitöödel siseneda naabrite maale. Maaomanikud tegid ise ettepaneku, et kingivad vajalikud ruutmeetrid vallale. Selliseid näiteid ei ole valla ajaloost palju tuua," ütles vallavanem Terje Korss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles