Laulupoisid panid kirik-kammersaali helisema

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi kõige osalejaterohkem vanuseklass oli 10–11aastased, kus võistu laulis kuus poissi. Neist parimaks tunnistati 11aastane Rasmus Rosenberg (esiplaanil) lauluga «Kõnnime seda teed».
Konkursi kõige osalejaterohkem vanuseklass oli 10–11aastased, kus võistu laulis kuus poissi. Neist parimaks tunnistati 11aastane Rasmus Rosenberg (esiplaanil) lauluga «Kõnnime seda teed». Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva kirik-kammersaali suurepärase akustikaga saalis kõlasid laupäeval maakonna parimate laulupoiste hääled. Osalesid nii päris pisikesed kui ka juba noormeheohtu poisid.

Kuues vanuseklassis esines ühtekokku 15 noort lauljat, kes tulid Tõrva muusikakoolist, Valga muusikakooli laulustuudiost ja Otepää gümnaasiumist. Neist parimad selgitas välja kolmeliikmeline žürii.

Kuni viieaastaste kategoorias sai esikoha nelja-aastane tõrvakas Edvard Paul, kelle juhendaja oli Novella Hanson, ning teise koha sama vana ning samuti Tõrvast pärit Oliver Kõvask. Kuna kuue- kuni seitsmeaastastest osales konkursil ainult üks poiss, ei olnud žüriil raskusi parima väljaselgitamisega: selleks sai seitsmeaastane Tõrva muusikakooli õpilane Ragnar Leeduks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles