Otepää IBU karikaetapi sprindis võidutses taaskord Loginov

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hendrik Osula

Otepää IBU karikasarja kolmandale võistluspäevale pani punkti meeste 10 km sprindidistants, kus esikohale tuli Alexander Loginov.

Neljapäeval samal distantsil võidutsenud venelane käis kahel trahviringil ja läbis distantsi ajaga 28.00,9 (1+1). “Mul on hea meel, et mul jätkus jaksu osa võtta hooaja viimasest IBU karikaetapist,” sõnas Loginov. “Täna olid muidugi rasked ilmastikuolud, libisemine oli hoopis midagi muud, kui eelnevatel päevadel, tuli endast anda maksimum,” selgitas Loginov kohapeal valitsevaid olusid.

Loginov Otepääl oma hooaega veel ei lõpeta, vaid plaanib tänavu veel paaril korral startida. “Hooaeg ootab veel lõpetamist, tuleb osaleda Venemaal mõningates startides, mis edasi saab, eks see selgub hiljem,” lisas laskesuusataja.

Norralane Henrik L’Abee-Lund jättis püstitiirus ühe märgi üles ning kaotas võitjale 14,3 sekundiga. “Olen oma laskmisega täna väga rahul,” sõnas L’Abee-Lund, kelle jaoks on laskmine olnud käesoleval hooajal suureks peavaluks. “Just püstilaskmine pole mul sellel hooajal õnnestunud, selle kallal tuleb kõvasti vaeva näha,” lisas ta. Kolmanda koha saavutas šveitslane Martin Jäger (+21,2; 0+2).

Parima eestlasena sai Kauri Kõiv täna 32. koha (+1.50,9; 0+1). “Eks ma tulin ikkagi maksimumplaaniga ja võtsin sellest välja nii palju kui suutsin,” lausus Kõiv pärast võistlust. “Kodupubliku ees panin kõik mängu ja tegin nii hästi kui suutsin,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles