13–15aastaste vanusegrupi parim solist oli Maribell Mõttus (paremal), kelle juhendaja on Jaana Oberst ning kes võistlusel kandis ette Heini Vaikmaa mõtlemapaneva sisuga laulu «Las ma värvin sind punaseks». Taustalauljatena toetasid Beryt Paidra ja Mareli Nielson.
13–15aastaste vanusegrupi parim solist oli Maribell Mõttus (paremal), kelle juhendaja on Jaana Oberst ning kes võistlusel kandis ette Heini Vaikmaa mõtlemapaneva sisuga laulu «Las ma värvin sind punaseks». Taustalauljatena toetasid Beryt Paidra ja Mareli Nielson. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Piirkondlike lauluvõistluste karussellile astusid esimesena Valga noored, kelle seast selgusid pärast neljatunnist maratoni edasipääsejad maakondlikule võistlusele.

Suurepärase intonatsiooni ja huvitava tämbriga teenis 7–9aastaste seas võidu Maibel Oberst, kelle juhendaja on Jaana Oberst. / Foto:
Suurepärase intonatsiooni ja huvitava tämbriga teenis 7–9aastaste seas võidu Maibel Oberst, kelle juhendaja on Jaana Oberst. / Foto: Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga kultuurikeskuse laval astus viies vanuserühmas üles kokku 45 noort lauljat, nende hulgas seitse poissi.

Kommentaarid
Copy