Valga noormees võidutses taas laskmises

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalus peetud noorte õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel kogus Valga laskurklubi sportlane Kirill Lepman 370 punkti ja sai esikoha.
Haapsalus peetud noorte õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel kogus Valga laskurklubi sportlane Kirill Lepman 370 punkti ja sai esikoha. Foto: Liivi Erm

Möödunud nädalavahetusel peetud noorte õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel oli õhupüstoliga laskmises täpseim valgalane Kirill Lepman.

11. märtsil Haapsalus peetud võistlustel kogus Valga laskurklubi sportlane Lepman 370 punkti, edestades 365 punkti kogunud Narva LSK liiget Vladislav Golitšnikovi ja SK Haapsalu meest Hendry Viirat.

Esikümnesse mahtus ka Valga sportlane Hannes Jaakson, kes sai üheksanda koha. Võistkondlikult jäi Valga laskurklubi koosseisus Kirill Lepman, Hannes Jaakson ja Jegor Kalinin kuue võistkonna seas kolmandaks, kogudes 1073 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles