Galerii: Noored rääkisid riigipeaga meediast, metsast ja tulevikust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Kersti Kaljulaidi Valgamaa teekonna kolmas peatus oli Tõrva avatud noortekeskuses, kus ta istus maha terve lauatäie noorsootöötajate, noorte elu edendajate ja lihtsalt aktiivsete noortega, et maha pidada üks vaba vestlusring.

Proua presidenti tervitasid noortekeskuse trepil Tõrva linnapea Maido Ruusmann, Valga maavanem Margus Lepik ja noortekeskuse juhataja Lauri Tamm. Lisaks sai riigipeale "Tere" öelda hulk kohalikke lapsi, kes tähtsa sündmuse puhul isegi viivuks oma mänguhoo unustasid.

Alanud vestlusringis keskenduti peamiselt Valgamaa noorsootöökeskus Tankla tegemistele ja arengule. Näiteks selgitati presidendile, et tegemist on valdavas enamuses vabatahtlikest koosneva organisatsiooniga, milles noored saavad omandada kirjutamise- ja esinemisoskusi, mida Kaljulaid omakorda väga tänuväärseks pidas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles