Valgalased võõrustasid Pala õppureid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeleoskuse arendamise eesmärgil võõrustasid Priimetsa kooli õpilased külalisi Palalt. Koos veedeti toredad ja tegevusi täis päevad. Fotol Märt Maik Poolakese (vasakul), Aron-Sven Kilk, Ilja Parmenenkov, Älis Tõnisson, Angelika Rämmar ja Viktor Tsõs.
Keeleoskuse arendamise eesmärgil võõrustasid Priimetsa kooli õpilased külalisi Palalt. Koos veedeti toredad ja tegevusi täis päevad. Fotol Märt Maik Poolakese (vasakul), Aron-Sven Kilk, Ilja Parmenenkov, Älis Tõnisson, Angelika Rämmar ja Viktor Tsõs. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Priimetsa kool võõrustas Pala kooli õpilasi, et ühiselt keeleoskusi arendada. Eriti meeldis noortele sõbralik laserlahing Soorus, samas saadi ka väärt kogemusi.

Jõgevamaal asuva Anna Haava nimelise Pala kooli õpilased saabusid Valka rongiga. Kuna paljud kogesid seda esimest korda, oli seegi tore elamus.

Kohtumisõhtul tutvustasid õpilased oma koole ning tutvusid. Järgmistel päevadel tutvuti Valgamaaga, külastati militaarteemaparki, peeti maha laserrelvalahing, viidi läbi nutiorienteerumine. Õpilased osalesid ka töötubades ning veetsid lõbusaid õhtupoolikuid lauldes ja tantsides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles