Mülkaks sõidetud teed ei kanna koolibussi ega prügiautot

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõne päeva eest ilmusid Facebooki pildid Karula kurvas seisus vallateedest. Pildi all küsimused: «Arvake ära, miks ei käi üheksal koolilapsel enam koolibuss? Miks ei tule enam prügiautot?»

Grupis «Eesti metsa abiks» pildi postitanud inimese edasisest jutust selgus, et kohalikus kogukonnas peetakse teede olukorra peasüüdlaseks metsaveoautosid, mis lisaks niigi pehmele talvele kevadelgi oma raskete ratastega teedel põhjasid alt sõidavad. «Olen sõnatu – kuidas see raha ei haise? Kuidas vallavalitsuse sõrmed graanulimiljonärikaid edasi paitavad?»

Karula vallavanem Rain Ruusa tunnistas, et teede olukord vallas on sel kevadel tõepoolest jube, kuid kindla süüdlase poole ta näpuga näidata ei osanud. «Oleme rääkinud Valga Puu ja ühe kohaliku metsamajandaja Jaak Läätsega. Nemad kinnitavad, et ei ole seal viimasel ajal sõitnud, aga vestleme nende ja teiste ettevõtetega edasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles