Galerii: Holdre küla kimbutavad kahtlased põlengud

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alles eile varaõhtul käisid Tõrva päästjad kustutamas Helme vallas Holdre külas põlenud sauna, mille omanik kahtlustas süütamises varemkohatud metallivargaid. Juba mõni tund hiljem süttis samas külas ka heinahoidla.

Kui teade saunapõlengust laekus päästeametile mõni minut enne kuut ja sündmuskohale saabunud Tõrva päästjad kustutasid kahjutule suhteliselt kiiresti, siis teade sellest, et süttinud on ka paarisaja meetri kaugusel asuv küünina kasutatav hoone, saabus kell 23.08.

Päästeameti pressiesindaja Marek Kiige sõnul põlesid sovhoosiaegses kaalukojas sinna ladustatud heinapallid ja pisut lahtist põhku. Lisaks käisid päästjad sündmuskohal veel hommikul kell üheksa. «Heina sees olid tossama hakanud varjatud kustumata tulekolded. Kustutamiseks veeti omaniku traktori abil heina ja põhku ehitise jäänustest välja,» ütles Kiik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles